Links

www.horsestuffandmore.com

Horse Stuff & more levert zadels en hoofdstellen van het gerenommeerde Duitse merk Deuber & Partner. Ze zijn moeiteloos aan te passen op de bouw van het paard door het traploos verstelbaar kopijzer waarbij de Ultra-Flex boom zorg draagt voor een optimale drukverdeling van het gewicht van de ruiter. Steeds meer klanten die nieuwe zadels aanschaffen zoeken er een passende rijlaars met de juiste kleurstelling bij; uiteraard zijn wij bereid om hierover de mogelijkheden te evalueren. 

www.indigohorse.nl

Lisanne Thomas is ruim 15 jaar werkzaam als trainer, instructeur en auteur binnen haar bedrijf Indigo Horsetraining, gevestigd in Zuid-Limburg. Tevens is zij KNHS jurylid dressuur en Working equitation jurylid.

Zij is gediplomeerd/erkend trainer en instructrice in klassieke dressuur en natuurlijke communicatie en is daarnaast werkzaam als auteur van paardenboeken over paardvriendelijke trainingsmethoden en welzijn. Met gepaste trots kunnen wij melden dat Lisanne Thomas een fan is van Musgo laarzen; de beelden op onze website van haar spreken voor zich!

www.paulaconraadsfotografie.weebly.com

Paula Conraads is een gepassioneerd fotografe met veel gevoel voor detail, beeld, compositie, licht en kleuraspecten. Het fotoshoot beeldmateriaal op de Musgo site is door haar verzorgd; prachtige beelden op mooie locaties! Naast fotografie richt Paula zich steeds meer op Grafisch Design opdrachten waar ze momenteel een opleiding voor volgt.

 

www.puranobleza.com

Working Equitation/ traditionele handgemaakte ruitersportartikelen uit Spanje en Portugal. 

www.Balticbasics.nl  

Artisanale kleding van wol en leer

Basicbaltics.nl

www.Realescuela.org

The Royal Andalusian School of Equestrian Art Foundation

 

www.Brigitteboss.nl

Brigitte Boss, Sculptor

sculpturesBrigitteBoss(Zwart).jpg

© 2014 - 2024 MUSGO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel