Over ons en onze klanten

Over ons

De Musgo laarzen worden sinds 1929 met de hand vervaardigd in Spanje door de derde generatie van een trots familiebedrijf. Vanuit Nederland onderhouden we een warme nauwe band met de eigenaren die we regelmatig spreken. Aangezien de oprichtster van Musgo Spaanse is verloopt de communicatie uiterst soepel en efficiënt. Bij onze fabriek in Spanje geen massaproductie maar gedreven en gepassioneerde mensen die al jaren mooie ambachtelijk producten maken. Dat is wat ons enthousiast houdt en dit enthousime dragen we over op onze trouwe klanten in Nederland. 

Over onze klanten

Samen met onze klanten genieten we mee in hun enthousiasme over onze laarzen. Met velen onderhouden we al jaren een warme band. We treffen ze op landgoedfairs of tijdens andere gelegenheden. Groots adverteren is er bij ons niet bij; we houden het graag dichtbij en persoonlijk.

Diegenen die de Musgo laarzen zijn gaan dragen blijven enthousiast over de hoge kwaliteit, de afwerking, het draagcomfort in combinatie met onze service en toewijding. We merken dat dit enthousiasme aanstekelijk werkt waardoor steeds meer nieuwe klanten geïnteresseerd raken in de Musgo producten. We hopen dat we dit gevoel kunnen blijven overbrengen op nieuwe klanten. Zo wordt voor velen het dragen van Musgo laarzen 'a way of life'!

Voor vragen ontvangen we bij voorkeur een e-mail, info@musgo.nl, en we zijn ook telefonisch bereikbaar via 06 504 31 305; soms kunnen we even niet opnemen; laat dan een boodschap achter dan bellen we zsm terug. 

E-mailadres: info@musgo.nl 
KvK-nummer: 32053847

 


 

 

© 2014 - 2024 MUSGO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel